Människor vid konferensbordet
Valt ämne: Aktuellt

Innehållspublicerare

null Anmälan till webbinarier om säker läkemedelsbehandling för läkare och farmacipersonal har öppnats

Anmälan till webbinarier om säker läkemedelsbehandling för läkare och farmacipersonal har öppnats

1.10.2021 14:30 / Nyhet

Fimea anordnar tillsammans med regionförvaltningsverket, Valvira och Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet två webbinarier om Säker läkemedelsbehandling, av vilka det ena riktar sig till läkare och det andra till farmacipersonal. Webbinarierna är öppna för alla läkare och farmacipersonal som är intresserade av säker läkemedelsbehandling och handboken Säker läkemedelsbehandling. Webbinariet för farmacipersonal riktar sig särskilt till dem som arbetar på apotek inom öppenvården. Webbinarier hållas på finska.

Webbinarierna anordnas i oktober-november 2021

Läkarnas webbinarium anordnas onsdagen den 27 oktober 2021 kl. 15–16. Föreläsare i webbinariet är projektkoordinator Emilia Laukkanen från Fimea, överläkare Kirsti Tolonen från Valvira och överprovisor Eija Särkkä från Fimea. Sista anmälningsdagen till webbinariet är den 26 oktober 2021 kl. 12. Teams-länken skickas till de anmälda den 26 oktober.

Webbinariet för farmacipersonal som arbetar på apotek inom öppenvården anordnas tisdagen den 9 november 2021 kl. 12–13.30. Föreläsare i webbinariet är projektkoordinator Emilia Laukkanen från Fimea, utvecklingskoordinator Leena Reinikainen från Fimea och koordinator för läkemedelssäkerhet Marianne Kuusisto från Utvecklingscentret för patient- och klientsäkerhet. Sista anmälningsdagen för webbinariet är den 8 november 2021 kl. 12.00. Teams-länken skickas till de anmälda den 8 november.

Anmälan till läkarnas webbinarium (webropolsurveys.com)

Anmälan till farmacipersonalens webbinarium (webropolsurveys.com)

Webbplatsen för Säker läkemedelsbehandling (fimea.fi)

Dataskyddsbeskrivning (fimea.fi) (pdf)

Mer information:

Emilia Laukkanen, projektkoordinator, projektchef, Fimea
fornamn.efternamn@fimea.fi, tfn 029 522 3540