Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Yksityisen sosiaalihuollon toimintakertomus vuodelta 2012

Yksityisen sosiaalihuollon toimintakertomus vuodelta 2012

10.4.2013 10:21 / Uutinen

Vuoden 2012 toimintakertomukset annetaan sähköisessä muodossa

Palvelujen tuottajan on annettava vuosittain toimintakertomus lupaviranomaiselle (Laki yksityisistä sosiaalipalveluista (922/2011) 16 §).

Toimintakertomuksen jättäminen edellyttää kirjautumista sähköiseen asiointipalveluun www.valveri.fi. Asiointipalvelu on avoinna sosiaalihuollon osalta 30.4.2013 saakka. Palvelujen tuottajat saavat erillisen pyynnön ja ohjeistuksen toimintakertomuksen jättämisestä.

Sähköiseen toimintakertomukseen on esitäytetty palvelujen tuottajan ja toimintayksikön perustiedot. Toimintakertomuksessa kysytään myös toimintayksikön asiakas- ja henkilökuntatiedot edelliseltä vuodelta. Jokaisesta toimintayksiköstä annetaan oma toimintakertomus.

Palvelujen tuottajat kirjautuvat järjestelmään Verohallinnon Katso-tunnisteella. Tunniste on maksuton. Katso-tunnisteen voi perustaa henkilö, jolla on yrityksen nimenkirjoitusoikeus. Hän voi lisäksi myöntää muille yrityksessä työskenteleville henkilöille ns. alitunnisteita, joilla voi kirjautua asiointipalveluun ja jättää toimintakertomuksen. Lisätietoa Katso-tunnisteesta ja sen hankkimisesta Verohallinnon sivulta.

Lue lisää:

Yksityisen sosiaalihuollon toimintakertomus vuodelta 2012

Verksamhetsberättelse om privat socialvård 2012