Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Viranomaiset yhdistivät voimansa ja avasivat yhteisen Harmaan talouden verkkosivun

Viranomaiset yhdistivät voimansa ja avasivat yhteisen Harmaan talouden verkkosivun

12.12.2017 10:00 / Uutinen

Ajankohtainen tieto harmaasta taloudesta ja talousrikollisuudesta on helposti tarjolla uusilla viranomaisten ylläpitämillä verkkosivuilla www.harmaa-talous-rikollisuus.fi. Uusi julkinen harmaan talouden tietopankki avataan vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa sivustolla esittäytyy tilannekuvaa ylläpitävät viranomaiset ja verkkosivu avataan kokonaisuudessaan keväällä 2018.

Tilannekuva harmaasta taloudesta on kokonaisvaltainen tietopaketti

Sivusto tarjoaa tietopaketin harmaan talouden torjunnasta ja ajankohtaisista ilmiöistä. Julkaisu on toteutettu 21 eri viranomaisen ja ministeriön yhteistyönä. Harmaa talous & talousrikollisuus sivusto aukeaa kokonaisuudessaan vuoden 2018 keväällä. Tietoa julkaistaan kotimaisten kielten lisäksi myös englanninkielellä.

Sivusto on viranomaisten yhteishanke

Harmaa talous & talousrikollisuus sivuston sisällöstä vastaa tilannekuvan toimituskunta, jossa on mukana kaikki keskeiset harmaan talouden torjuntaa tekevät viranomaiset ja ministeriöt. Sivuston toteutushanke on osa vuosille 2016–2020 vahvistettua kansallista harmaan talouden ja talousrikollisuuden torjunnan strategian toimenpideohjelmaa.

Lue lisää

www.harmaa-talous-rikollisuus.fi

Lisätietoja antaa Valvirassa

Janne Hulkkonen, ylitarkastaja
puh. 0295 209 625
etunimi.sukunimi@valvira.fi