Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Valviran uudistettu verkkosivusto on avattu

Valviran uudistettu verkkosivusto on avattu

21.5.2015 15:33 / Tiedote

Valviran uudet verkkosivut on julkaistu 21.5.2015 tutussa osoitteessa www.valvira.fi. Sivuston ulkoasua on ajantasaistettu ja tekninen alusta on vaihdettu. Lisäksi sivustorakenne on muutettu vastaamaan Valviran sisältökokonaisuuksia: sosiaalihuolto, terveydenhuolto, alkoholi, ympäristöterveys ja tupakka ovat saaneet omat osionsa. Näin käyttäjän on aiempaa helpompi löytää itseään kiinnostavaa tietoa.

Käyttöliittymä on suunniteltu responsiiviseksi, se skaalautuu käyttäjän päätelaitteen mukaan. Sivuja on aiempaa helpompi käyttää myös kännykällä ja tabletilla.

Esteettömyydestä on huolehdittu sekä visuaalisessa suunnittelussa että käyttöliittymäsuunnittelussa lähtökohtana on ollut WCAG 2.0 -esteettömyysohjeiden taso AA.

Verkkosivuston uudistus on tehty osana sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalan yhteistä projektia, jossa Valvira, Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus (Fimea), Säteilyturvakeskus (STUK) ja työsuojeluhallinto ovat yhteistyössä STM:n kanssa rakentaneet verkkosivustoilleen yhteisen teknisen alustan. Valvira.fi on ensimmäinen alustalla julkaistava sivusto. Kumppanina Liferay-alustan toimittajana on ollut Arcusys Oy.

Palaute ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita!

Valvira.fin palautelomake.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Tarja Tamminen, puh. 0295 209 302

Viestintäassistentti Soili Heinonen, puh. 0295 209 304 (25.5. alkaen)