Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Uusimmassa uutiskirjeessämme asiaa mm. sosiaali- ja terveydenhuollon suunnitelmallisesta valvonnasta ja sosiaalihuollon ammattihenkilölaista

Uusimmassa uutiskirjeessämme asiaa mm. sosiaali- ja terveydenhuollon suunnitelmallisesta valvonnasta ja sosiaalihuollon ammattihenkilölaista

15.12.2017 09:33 / Uutinen

Valviran uutiskirje 5/2017 on julkaistu. Uutiskirjeessä luomme laajan katsauksen sosiaali- ja terveydenhuollon suunnitelmalliseen valvontaan. Olemme juuri julkaisseet sosiaali- ja terveydenhuollon valtakunnallisen valvontaohjelman päivityksen vuodelle 2018. Valvontaohjelma linjaa Valviran ja aluehallintovirastojen suunnitelmallisen sote-valvonnan vuotuiset valvontakohteet ja auttaa osaltaan yhdenmukaistamaan viranomaisten valvonta- ja ratkaisukäytäntöjä. Suunnitelmallisen valvonnan kantavana teemana on sote-toimijoiden omavalvonnan tukeminen ja varmistaminen. Suunnitelmallinen valvonta tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös valvonnan menetelmien kehittämiseen, toteaa ylijohtaja Markus Henriksson uutiskirjeen pääkirjoituksessa.

Nostamme esiin myös vuoden 2017 suunnitelmallisen sote-valvonnan toimenpiteitä, kuten sosiaali- ja terveydenhuollon toimintayksiköihin tehtyjä ohjaus- ja arviointikäyntejä.

Muita uutiskirjeemme aiheita ovat mm. 1.1.2018 muuttuva sosiaalihuollon ammattihenkilölaki, marraskuussa käyttöön otettu, Valviran palvelulupausta toteuttava ja uutta Valtion lupa- ja valvontavirasto Luovaa ennakoiva yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien sähköinen asiointi ja terveysteknologiainnovaatiot.

Hyviä lukuhetkiä Valviran uutiskirjeen parissa!

Lue lisää:

Valviran uutiskirje 5/2017