Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Tukkumyyjien ja valmistajien sähköiseen asiointiin Valviran kanssa tulossa muutoksia

Tukkumyyjien ja valmistajien sähköiseen asiointiin Valviran kanssa tulossa muutoksia

15.10.2015 14:41 / Uutinen

Alkoholin tukkumyynti- ja valmistusluvanhaltijoilla sekä tupakan tukkukauppiailla on ollut mahdollisuus hakea tietoja alkoholijuomien anniskelu- ja vähittäismyyntiluvista sekä tupakkatuotteiden vähittäismyyntiluvista koneluettavassa muodossa ja raportoida toiminnastaan ftp-yhteyden kautta Valviralle.

Tähän palveluun tehdään Valvirassa muutoksia marraskuun 2015 aikana. Niiden luvanhaltijoiden, jotka ovat tähän asti asioineet sähköisesti Valviran kanssa, on ilmoitettava yhteystietonsa osoitteeseen alkoholi@valvira.fi otsikolla ”Alkoholi/Tupakka -raportointi ftp-yhteydellä” tiistaihin  27.10.2015 mennessä. Kaikille tietonsa lähettäneille vastataan erikseen ja kerrotaan yhteysmuutoksen tarkemmat aikataulut, tarvittavat toimenpiteet sekä ohjeet.

Mikäli tukkumyynti- tai valmistusluvanhaltija haluaa aloittaa tietojen hakemisen tai raportoida Valviralle toiminnastaan sähköisesti, siihen haetaan vapaamuotoisesti lupa osoitteesta alkoholi@valvira.fi. Samaan osoitteeseen voi myös lähettää kysymyksiä sähköiseen asiointiin ja teknisiin ratkaisuihin liittyen.

Lisätietoja:
alkoholi@valvira.fi