Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Suomelle kansainvälistä tunnustusta tupakanvastaisesta työstä

Suomelle kansainvälistä tunnustusta tupakanvastaisesta työstä

29.5.2020 09:38 / Uutinen

Maailman terveysjärjestö (WHO) on myöntänyt tänä vuonna Maailman tupakaton päivä -palkinnon Suomen sosiaali- ja terveysministeriölle. Palkinnon perusteena on ministeriön pitkäjänteinen sitoutuminen tupakan vastaiseen työhön ja esimerkilliset toimet suojella erityisesti nuoria tupakalta.

WHO:n mukaan Suomi on yksi tupakkapolitiikan johtavista maista Euroopassa. Myös maailmanlaajuisesti Suomi on sosiaali- ja terveysministeriön johdolla ollut edelläkävijä toteuttaessaan onnistuneita tupakkapoliittisia toimia.

”Työtä savuttomuuden ja nikotiinittoman Suomen eteen tekee viranomaisten lisäksi moni järjestö ja iso joukko osaavia ja tavoitteeseen sitoutuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Tässä yhteydessä on ilo kiittää heitä kaikkia tehdystä työstä, josta nyt on saatu Suomelle kansainvälistä tunnustusta”, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru kiittää.

Lisätietoja

Maailman terveysjärjestö palkitsi sosiaali- ja terveysministeriön tupakanvastaisesta työstä (Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote 29.5.2020)  

 

Lue lisää

 

Tupakka (valvira.fi)