Ihmisiä neuvottelupöydän ääressä
Valittu osio: Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Ilmoittautuminen webinaareihin turvallisesta lääkehoidosta lääkäreille ja farmasian ammattilaisille on avattu

Ilmoittautuminen webinaareihin turvallisesta lääkehoidosta lääkäreille ja farmasian ammattilaisille on avattu

1.10.2021 14:30 / Uutinen

Fimea järjestää yhdessä AVIn, Valviran ja Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksen kanssa kaksi Turvallinen lääkehoito -webinaaria, joista toinen on suunnattu lääkäreille ja toinen farmasian ammattilaisille. Webinaarit ovat avoimia kaikille turvallisesta lääkehoidosta ja Turvallinen lääkehoito -oppaasta kiinnostuneille lääkäreille ja farmasian ammattilaisille. Farmasian ammattilaisten webinaari on suunnattu erityisesti avohuollon apteekeissa työskenteleville.

Webinaarit järjestetään loka-marraskuussa 2021

Lääkäreiden webinaari järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 klo 15–16. Puhujina webinaarissa on projektikoordinaattori Emilia Laukkanen Fimeasta, ylilääkäri Kirsti Tolonen Valvirasta ja yliproviisori Eija Särkkä Fimeasta. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 26.10.2021 klo 12.00. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille 26.10.

Avohuollon apteekeissa työskenteleville farmasian ammattilaisille suunnattu webinaari järjestetään tiistaina 9.11.2021 klo 12–13.30. Puhujina webinaarissa on projektikoordinaattori Emilia Laukkanen Fimeasta, kehittämissuunnittelija Leena Reinikainen Fimeasta ja lääkitysturvallisuuskoordinaattori Marianne Kuusisto Potilas- ja asiakasturvallisuuden kehittämiskeskuksesta. Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 8.11.2021 klo. 12.00. Teams -linkki lähetetään ilmoittautuneille 8.11.

Ilmoittautuminen lääkäreille suunnattuun webinaariin (webropolsurveys.com)

Ilmoittautuminen farmasian ammattilaisille suunnattuun webinaariin (webropolsurveys.com)

Turvallinen lääkehoito -sivusto (fimea.fi)

Tietosuojaseloste (fimea.fi) (pdf)

Lisätietoja antaa

Emilia Laukkanen, projektikoordinaattori, projektipäällikkö, Fimea, p. 029 522 3540
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fimea.fi